Danske Banks elendigheder fortsætter

Denne blogger troede faktisk, at Danske Banks #shitstorm ville løje af, da banken trak billedet med reference til Occupy Wall Street tilbage.

Bankens elendigheder ser dog ud til at fortsætte.

På bankens facebook-væg har de ansatte stadig ualmindeligt travlt med at besvare kritiske spørgsmål om etik og serviceniveau.

I Børsen bliver en #shitstorm sat på tal: Danske Banks topposition er truet

Danmarks største banks image er nu så ramponeret, atDanske Banks position i Danmark ifølge flere eksperter kan blive sekundær i fremtiden

I følge en måling fra Voxmeter, så taler Danske Banks egne kunder i stigende grad negativt om banken efter #NewNormal-debatten.

På kforum.dk fortæller Danske Banks kommunikationsdirektør Eva Hald, hvad banken foreløbigt har evalueret sig frem til: Danske Bank: Vi skal være mere tydelige i kommunikationen

Jeg har været med til at udvikle kampagnen, så jeg ved godt, hvad intentionerne har været, men jeg konstaterer, at der både blandt almindelige mennesker og eksperter er nogle, der fuldstændig fejlfortolker den og putter intentioner ind i kampagnen, vi aldrig har haft.

(…)

Den kritik, der har været, den mødte vi ikke i fokusgrupperne, så man kan i hvert fald lære af kritikken, at man ikke altid kan stole på testresultaterne alene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *