Jeg er månedens profil på kommunikationen.dk

Jeg brænder for at bygge medier, kommunikations-infrastrukturer og -afdelinger op fra bunden eller fra håndværkertilbud. Det har jeg været så heldig at have haft mulighed for flere gange – også hos WeShelter. Jeg har endnu min første formelle lederposition til gode, og jeg kan, mine kompetencer og erfaring taget i betragtning, næppe undslå mig at påtage mig et større ansvar ret meget længere. Jeg holder af, og er god til, at spille andre fede, og få dem til at funkle. Så der er jeg om fem år. Formentlig i kommunikations- eller medie-branchen. Samtidig udelukker jeg på ingen måde at skifte branchespor, hvis en interessant mulighed dukker op.

Månedens profil på Dansk Journalistforbunds branchesite kommunikationen.dk december  2015

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *