»Med lov skal man vand tygge«

prfotomlsvt_low1

Jeg har bidraget med teksten »Om livet og døden (radio version)« til revyen »Med lov skal man vand tygge« på Københavns Musikteater. Kenneth Thordal leverer tonerne og Frede Guldbrandsen har instrueret:

En revy om regler

Med stor kærlighed til både PH-revyens intelligente samfundskritik og den mere letbenede del af revy-genren, har Teater Fantast tilladt sig af tage livtag med folkestyrets grundkerne; regler og love – der sættes under lup og gransket åbent og kunstnerisk. Det er blevet til en moderne revy med poetiske viser om at være offer for loven, absurde sketches om selvmodsigende love, popsangen om knivloven, gakkede gimmicks om paranoialovgivning og meget andet.

For at følge revy-reglerne, er en mangfoldig skare af litterære personligheder, provokatører og undergrundens darlings inviteret til at fabrikere nyskrevne tekster til forestillingen og komponisten og musikeren Kenneth Thordal leverer det musikalske akkompagnement. Forestillingen ”Med lov skal man vand tygge”, er en anderledes kommentar end avisens faste kronik, den sprudler af liv, musikalitet og humor.

Læs mere om forestillingen på Københavns Musikteaters hjemmeside.

Køb billetter til forestillingen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *