UDTONING OG OPBLÆNDING

Mikkel Skov Petersen. Kreativ skribent og tekstforfatter

Min tid på Teater Grob toner ud over sommeren. Det har været fem forrygende og forunderlige år med digital omstilling og øget publikumsfokus. Nå ja, og så håndtering af en relativt indgribende pandemi de sidste halvandet år. 

Tusind, tusind tak for samarbejdet til mine vidunderlige kolleger og til alle jeg har mødt på min vej – ingen nævnt, ingen glemt. 

Fra august blænder jeg op for et comeback som skriverkarl på fuld tid. Ja, jeg har simpelthen bøjet mig for folkekravet. De faste freelanceaftaler er ved at være i hus, og måske bliver der endda også tid til fiktionen i skuffen. Det føles som at vende hjem. Opturen er rent ud sagt kolossal. 

Vi ses ude på det internet – eller til den kop kaffe, som du lige nu overvejer, om du skal byde mig på.

Indtil da: Hav en storartet sommer!